Så er foreningens nye hjemmeside endelig klar til offentliggørelse.

Vi er så glade og tilfredse med resultatet af vores nye hjemmeside. Her vil du kunne se nyheder fra foreningen, læse og tilmelde dig kommende begivenheder i foreningen, for eksempel kurser, erfa-dage og landskurset.

På intranettet finder du materialer, undervisningsfif og kursusmaterialer. Intranettet kræver log-in adgang, som er dit medlemsnummer og et password.

Vi arbejder fortsat på at lægge materialer, artikler, undervisningsfif mm ind på intranettet, så vi håber, I har lidt tålmodighed med os, hvis der er materialer, der endnu er tilgængelige på intranettet.

Sidst men ikke mindst skal der lyde en stor TAK til Arvin fra Kolding Webbureau, der har stået for at lave foreningens nye hjemmeside.

Skrevet af Mette Andreasen